3+1 GRATIS! Za svaka tri kupljena liposomalna ekstrakta iz naše web trgovine darujemo ti jedan jedan ekstrakt gratis. EKSTRAKT(E) ODABERI NA STRANICI KOŠARICE ILI RUČNO UPIŠI U BILJEŠKU.

Fungumin 100 ml

  • snažan antioksidans
  • poboljšava funkciju mozga
  • antimikrobna, antikancerogena, protuupalna svojstva
  • pomaže kod Alzheimerove bolesti i multiple skleroze
  • čisti jetru
  • reducira negativne nuspojave kemoterapija
  • pomaže kod raznih problema sa želucem
  • vrlo značajno je njegovo povoljno djelovanje kod raka debelog crijeva, prostate, pluća, dojke, jajnika i kože. Kurkumin je antitumorski polifenol, što znači da se zaustavlja stanična linija proizvodnje novih kancerogenih stanica.

45,00

Opis

Kurkumin Turmeric je široko istražen zbog mnogih oblika uporabe u medicini i prehrani. Istraživanja su pokazala da kurkumin ima visoku antioksidativnu aktivnost koja inducira apoptozu stanica, kao snažan antioksidans, kurkumin povećava serumsku aktivnost antioksidansa kao što je superoksid i uklanja i neutralizira slobodne radikale, inhibira staničnu proliferaciju, te nudi anti-angiogenezu i antimikrobna svojstva. Zbog tih učinaka, kurkumin se primjenjuje kao preparat za tretiranje različitih upalnih bolesti, karcinoma, neurodegenerativnih bolesti, kardiovaskularnih bolesti, dijabetesa, bolesti jetre, kože, i poboljšanju funkcije mozga.

Kurkumin je polifenol koji se ekstrahira iz rizoma i široko se koristi kao začin. Ovisno o njegovom podrijetlu i uvjetima tla gdje se uzgaja, kurkuma sadrži 2% -9% kurkuminoida. Kurkumin je glavni kurkuminoid kurkume (Curcuma longa, đumbirovke). Koristi se kao dodatak, medicinski spoj, aditiv za bojanje namirnicama hrane, kao i kozmetički sastojak.

Njegova farmakološka svojstava su takva da čisti ne-modificirani kurkumin ima veliki problem zbog slabe topljivosti u vodi, a time i slabe biodostupnosti, nemodificirani kurkumin ne može obuhvatiti svoje terapeutsko djelovanje, već se brzo metabolizira u jetri i crijevnom zidu. Kako bi se prevladala niska brzina apsorpcije kurkumina, aktivne molekule su inkapsulirane su u liposom nosaču, visokokvalitetnog proizvoda kakav nudi Funghezia.

U kombinaciji sa Crnim Paprom koji pojačava apropciju do 2000x, dodatnu zaštitu imuniteta pružaju dvije vrste ljekovitih gljiva Lavlja griva ( Hericium erinaceus ) i Bukova Guba ( Fomes fomentarius ).  Ljekovite gljive  bogate su Beta-glukanima , vitaminom D, masnim kiselinama i mnogim drugim tvarima koje su se pokazale da imaju antikancerogena, antivirusna, antimikrobna, neuroregenerirajuća te snažna imunomodulirajuća svojstva.

Sastojci: Kurkumin Turmeric(Curcuma longa)
Crni Papar (Piper nigrum)
Lavlja Griva (Hericium erinaceus)
Bukova Guba ( Fomes fomentarius )
Biljni glicerol ( ph Eu ), alkohol etanol ph
Eu 1.1%, destilirana voda, lecitin.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi od 3ml su ekstraktirani iz količine:
Kurkumin Turmeric (Curcuma longa) – 500mg
Crni Papar (Piper nigrum) – 50mg
Lavlja Griva (Hericium erinaceus) – 500mg
Bukova Guba (Fomes fomentarius) – 500mg

Ekstrakcija je rađena laboratorijskom tehnologijom Ultrazvučne Homogenizacije koja garantira proizvod visoke apsorpcije i do 7x jači učinak na organizam.Proizvod vrijedi 60 dana od dana otisnutog na ambalaži.Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku. Pojava taloga, prije upotrebe protresti. Pasterizirano.

Doziranje: 45 kapi (1,5 ml) nakapati u 100 ml vode i popiti 2x dnevno, prije obroka.

Napomena: Proizvod je zabranjen trudnicama i dojiljama, te ga treba čuvati od dohvata male djece.
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Važno je pridržavati se raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Preporučene doze ne smiju se prekoračiti.

Proizvodi: Opg Kahn Luka,
Vladimira Nazora 16, 31550 Valpovo, Oib: 70547477801

Važno je znati da se svi naši proizvodi mogu kombinirati u istu čašu, ne moraju se piti odvojeno.
Svi naši proizvodi su pogodni i za Vaše kućne ljubimce doziranjem u hranu ili direktnim kapanjem u usta priloženom kapaljkom u dozama od : do 5kg 5 kapi, 5-10kg 10 kapi, 10-15kg 15 kapi, 15-20kg 20 kapi, 20-30kg 30 kapi 2x na dan.