3+1 GRATIS! Odaberi bilo koja 3 proizvoda iz naše web trgovine i mi ti darujemo jedan ekstrakt po tvojoj želji. EKSTRAKT ODABERI NA STRANICI KOŠARICE PRIJE ZAVRŠETKA NARUDŽBE.

NAŠA

PRIČA:

Funghezia je započela s radom 2018. godine. Svaki početak, tako i naš, je vodio stazom kroz trnje.

Početak izrade ekstrakcija je bio baziran na metodi duple ekstrakcije koja je toplinska zastarjela metoda i metoda u kojoj se koristi puno alkohola što nama prvenstveno nije odgovaralo jer smo željeli ponuditi proizvod koji u nijednom segmentu nije štetan. 2020. godine širimo svoje znanje i prelazimo na suvremenu tehnologiju Ultrazvučne Homogenizacije koja je sami vrh proizvodnje ovakvih tipova preparata i time jamčimo najvišu kvalitetu naših proizvoda. Sve proizvode radimo u liposomalnom nosaču koji podižu apsorpciju do 6x jaču nego kod proizvodnje klasičnim metodama te tako dobivate trenutni i snažan učinak.

Naši proizvodi ne sadrže alkohol, umjetna bojila, pojačivače itd.. Gljive od kojih radimo ekstrakte uzgajamo sami ekološkim procesima kako bi dobili kvalitetnu sirovinu i 100% prirodan proizvod visoke kvalitete kakvog jedina nudi Funghezia.

Ideju za ovo sve je inspirirao karcinom proširen na skoro sve organe koji sam iskusio na vlastitoj koži u mojoj 28. godini života. U 29. godinu sam zakoračio potpuno zdrav i zahvalan na tome iskustvu koje prenosim dalje kroz preparate kakve sam koristio u fazi svojeg liječenja ljekovitim gljivama, a koje su bile kombinirane s klasičnim metodama (operacija, kemoterapija). I danas, nakon 8 godina, imam odličan i zdrav život zahvaljujući ljekovitim gljivama. Po završetku liječenja sam se bacio u kovanje plana kako podići stanje svojeg i Vašeg tijela na višu razinu u čemu smo i uspjeli.

Razvoj liposomalne otopine u koju ekstraktiramo gljive trajao je 2 godine, bazirana je na biljnom glicerolu, pročišćenoj vodi, kolagenu, ulju pasjeg trna i ona je glavna stavka koje naše proizvode stavlja na 1. mjesto u široj Europi po pitanju kvalitete izrade i djelovanja preparata na organizam.

Onkloškim i težim bolesnicima je od velike važnosti da uzimaju liposomalni nano oblik ekstrakcija koji se ne apsorbira u jetri već preko limfnih čvorova u crijevima. Razvili smo protokole koji sadrže nekoliko vrsta ekstrakcija te u kombinaciji sa zapadnim metodama (kemoterapija, radijacija) podižu uspjehe liječenja s 5-10% na 25-30%, po našim podatcima koje smo prikupili u 8 godina našeg rada na onkološkom području ( zavisi o težini slučaja).

Ustav RH svakom građaninu daje na pravo na alternativni način pristupa vlastitom zdravlju.
Funghezia ne preuzima odgovornost za štete koje mogu nastati samostalnim korištenjem ljekovitih gljiva na svoju odluku.

Za svoje preparate jamčimo samo zdravstvenu ispravnost koja je sukladna propisima. Naši preparati nisu registrirani lijekovi važećih zakona i za njih ne možemo iznositi zdravstvene tvrdnje.

Funghezia nije ovlaštena davati zdravstvena obećanja. Dajemo upute o korištenju naših proizvoda kroz protokol koji smo razvili te za njih možemo dati informacije i znanstvena istraživanja koje smo sami prikupili kroz godine rada.

Pomogli smo sebi, pomoći ćemo i Vama.Put koji vodi ka izlječenju je dobra informacija.