3+1 GRATIS! Odaberi bilo koja 3 proizvoda iz naše web trgovine i mi ti darujemo jedan ekstrakt po tvojoj želji. EKSTRAKT ODABERI NA STRANICI KOŠARICE PRIJE ZAVRŠETKA NARUDŽBE.

Agaricus blazei (Sunčeva pečurka) 30 ml

• Onkološke potrebe
• Rad jetre
• Alergije
• Probava

21,00

Opis

Ljekovita gljiva Agaricus blazei (Sunčeva pečurka) opisana je tek u prošlom stoljeću, no nije bila izostavljena u narodnom korištenju protiv različitih infekcija, dijabetesa, arterioskleroze, tumora i za podizanje imuniteta.
Istraživanja su pokazala kako Sunčeva pečurka (Agaricus blazei) posjeduje snažna antiinfektivna, imuno-modulacijska, antiparazitska, hepatoprotektivna i protuupalna svojstva. Oksidativni stres u tijelu pod utjecajem je vanjskih i unutarnjih čimbenika, a Sunčeva pečurka posjeduje antioksidativnu aktivnost prilikom bolesti ili starenja što potencira njezin antiage učinak. Klinička ispitivanja lijeka na bazi ekstrakta Sunčeve pečurke pokazala su pozitivne rezultate kod Crohnove bolesti i ulceroznog kolitisa. Također, Sunčeva pečurka je bogata beta-glukanima i polisaharidima koji posjeduju antialergijski učinak te smanjuju simptome alergija i astme. Druga istraživanja pokazuju da ekstrakti Sunčeve pečurke mogu pomoći kod dijabetesa i oštećenja jetre.
Istraživanje različitih oštećenja jetre pokazalo je pozitivne učinke na regeneraciju i stabiliziranje funkcije jetre, a prilikom istraživanja alkoholne ozljede pokazao se zaštitni učinak na jetru alkoholičara. Druga istraživanja ekstrakta na bazi Sunčeve pečurke pokazala su poboljšanje kvalitete života i smanjenje umora, a bogata je vitaminima B, C i D.
Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi od
3
ml su ekstraktirani iz količine:

Agaricus blazei (Sunčeva pečurka) – 1500 mg

Važno je znati da se svi naši proizvodi mogu kombinirati u istu čašu, ne moraju se piti odvojeno.
Svi naši proizvodi su pogodni i za Vaše kućne ljubimce doziranjem u hranu ili direktnim kapanjem u usta priloženom kapaljkom u dozama od : do 5kg 5 kapi, 5-10kg 10 kapi, 10-15kg 15 kapi, 15-20kg 20 kapi, 20-30kg 30 kapi 2x na dan.