3+1 GRATIS! Odaberi bilo koja 3 proizvoda iz naše web trgovine i mi ti darujemo jedan ekstrakt po tvojoj želji. EKSTRAKT ODABERI NA STRANICI KOŠARICE PRIJE ZAVRŠETKA NARUDŽBE.

Militarisin 100 ml

  • jačanja imuniteta
  • poremećaja bubrega
  • problema s jetrom
  • povećava libido i želju za sexom
  • za poboljšanje sportskih sposobnosti
  • problemi s plućima ▪︎pomaže kod impotencije
  • povećava razinu energije u tjelu

45,00

Opis

Ekstrakcija na bazi ljekovite gljive Cordyceps Militaris i biljke Slatkog Pelina ( Artemisia annua ) koja sve više dolazi do izražaja u zadnje vrijeme..

Nedavnim istraživanjima potvrđeno je da Cordycepin ekstraktiran iz gljive i Artemisinin ekstraktiran iz biljke Slatkog Pelina pokazuju snažno antivirusno, antiparazitsko, antibakterijsko djelovanje.

Slatki pelin biljka je porijeklom iz Azije koja proizvodi antimalarijski agent artemisinin, a znanstvenici sa Sveučilišta Columbia u New Yorku, Sveučilišta Washington i Politehničkog instituta Worchester pokazali su da ekstrakti slatkog pelina bazirani na artemisininu, potpunim flavonoidima ili samo iz suhog lišća te biljke pokazuju antiparazitnu/virusnu aktivnost protiv Covid-19, o kojem se provodi niz vrijednih znanstvenih istraživanja kao i ostalih virusa i parazita.

Slatki Pelin u medicinske svrhe koristi se već jako dugo i za čitav niz zdravstvenih tegoba, posebice liječenje malarije. Kao ljekovita biljka upotrebljava se duže od 2000 godina.

Jedna studija provedena 2005. godine isto tako je pokazala da Artemisinin iz Slatkog Pelina ima antivirusni učinak i protiv virusa SARS-COV-1, koji je bio odgovoran za epidemiju SARS-a 2002. i 2003. godine.

Isto tako, slatki pelin i artemisinin pokazali su da smanjuju razinu upalnih citokina, interleukina-6 (IL-6) i faktor nekroze tumora.

Cordyceps Militaris – Glavni aktivni sastojak gljive je kordicepin, nukleozidni analog koji svojim djelovanjem pomaže popravku oštećene molekule DNK i time usporava ili zaustavlja njenu nekontroliranu reprodukciju. Prisutnost kordicepina potvrđena je i u vrstama Cordyceps sinensis i Cordyceps kyushuensis.

Zahvaljujući svojim zdravstvenim prednostima, ljudi diljem svijeta koriste ekstrakte Cordyceps gljive za:

▪︎jačanja imuniteta

▪︎poremećaja bubrega

▪︎problema s jetrom

▪︎povećava libido i želju za sexom

▪︎za poboljšanje sportskih sposobnosti

▪︎problemi s plućima ▪︎pomaže kod impotencije

▪︎povećava razinu energije u tjelu

Nedavne studije pokazale da ekstrakti gljive Cordyceps Militaris, imaju antivirusno, antibakterijsko i antioksidativno djelovanje. Osim Kordicepina, ova Cordyceps gljiva bogata je beta-karotenom, raznim aminokiselinama, vitaminima i mineralima, uključujući vitamine B skupine, vitamine E i K te kalij, kalcij, cink i magnezij.

Militarisin ekstrakcija 100ml Sastojci: Cordyceps Militaris sušena gljiva, Slatki Pelin sušeni ( Artemisia annua ), alkohol etil Ph Eu 1.1%, biljni glicerol, destilirana voda, lecitin.

Napomena: ne preporučuje se trudnica i dojiljama, te osobama koje imaju autoimune bolesti.

Sastojci: Slatki Pelin (Artemisia annua)
Cordyceps Militaris
Biljni glicerol ( ph Eu ), alkohol etanol ph Eu
1.1%, destilirana voda, lecitin.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi od 3ml su ekstraktirani iz količine:
Slatki Pelin
(Artemisia annua) – 500 mg
Cordyceps Militaris – 1000 mg

Važno je znati da se svi naši proizvodi mogu kombinirati u istu čašu, ne moraju se piti odvojeno.
Svi naši proizvodi su pogodni i za Vaše kućne ljubimce doziranjem u hranu ili direktnim kapanjem u usta priloženom kapaljkom u dozama od : do 5kg 5 kapi, 5-10kg 10 kapi, 10-15kg 15 kapi, 15-20kg 20 kapi, 20-30kg 30 kapi 2x na dan.