3+1 GRATIS! Odaberi bilo koja 3 proizvoda iz naše web trgovine i mi ti darujemo jedan ekstrakt po tvojoj želji. EKSTRAKT ODABERI NA STRANICI KOŠARICE PRIJE ZAVRŠETKA NARUDŽBE.

Puranov rep (Šarena tvrdokoška) 30 ml

• Onkološke potrebe
•  Imunitet
•  Alergije
• Oporavak
• Kolesterol

21,00

Opis

Ljekovita gljiva Šarena tvrdokoška (Puranov rep) poznata je po svom djelovanju u održavanju općeg zdravlja populacije te u upravljanju i liječenju ljudskih bolesti u različitim kulturama. Njegova uporaba je nedavno postala prihvaćena i popularna u zapadnim zemljama. Prijavljene zdravstvene prednosti Šarene tvrdokoše dovele su do potrage za identitetom njegovih bioaktivnih sastojaka.

Studije pokazuju da ima niz fizioloških učinaka poput imunološkog poboljšanja, antitumorske zaštite i čišćenja jetre, otpornosti na oksidaciju i smanjenja masnoće u krvi. Za tretiranje nuspojava i liječenje karcinoma  u Kini  postoji čak 13 vrsta registriranih i odobrenih lijekova. Također, klinički podatci pokazuju da posjeduje različite funkcije poput poboljšanja kvalitete života pacijenata, poboljšanja učenja i pamćenja te učinke protiv čireva i gastritisa.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi od 3
ml su ekstraktirani iz količine:
Šarena tvrdokoška (Puranov rep) – 1500 mg

Važno je znati da se svi naši proizvodi mogu kombinirati u istu čašu, ne moraju se piti odvojeno.
Svi naši proizvodi su pogodni i za Vaše kućne ljubimce doziranjem u hranu ili direktnim kapanjem u usta priloženom kapaljkom u dozama od : do 5kg 5 kapi, 5-10kg 10 kapi, 10-15kg 15 kapi, 15-20kg 20 kapi, 20-30kg 30 kapi 2x na dan.