3+1 GRATIS! Odaberi bilo koja 3 proizvoda iz naše web trgovine i mi ti darujemo jedan ekstrakt po tvojoj želji. EKSTRAKT ODABERI NA STRANICI KOŠARICE PRIJE ZAVRŠETKA NARUDŽBE.

Igličar (Hericium coralloides) 30 ml

• obnavlja živce

• nootropic

•  koncentracija i pamćenje

21,00

Opis

Igličar posjeduje snažna antioksidativna svojstva koja su zaslužna za inhibiranje slobodnih radikala koji su odgovorni za kardiovaskularne bolesti, upalne procese i starenje.

Igličar proizvodi svojstva koja induciraju NGF i neurotrofički faktor što znači da poboljšavaju proteine zaslužne za rast i održavanje neurona, odnosno pomažu u borbi protiv neurodegenerativnih bolesti. Bolesti živčanog sustava dovode do opadanja funkcija neurona i time izazivaju probleme s pokretom i mentalnu disfunkciju što su simptomi Parkinsonove i Alzheimerove bolesti te multiple skleroze.

S obzirom na to da je Igličar iz porodice Hericium kao i Lavlja griva, koja prema istraživanjima može pomoći u borbi protiv simptoma navedenih bolesti, preporuka je koristiti Igličar i Lavlju grivu u kombinaciji za jači neuroprotektivni učinak. (Wittstein i sur., 2016; Spelman, 2017; Kim i sur., 2018; Atila, 2019; Yadav i sur., 2020; Chen i sur., 2022)

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi od 3
ml su ekstraktirani iz količine:
Igličar (Hericium coralloides) – 1500 mg

Važno je znati da se svi naši proizvodi mogu kombinirati u istu čašu, ne moraju se piti odvojeno.
Svi naši proizvodi su pogodni i za Vaše kućne ljubimce doziranjem u hranu ili direktnim kapanjem u usta priloženom kapaljkom u dozama od : do 5kg 5 kapi, 5-10kg 10 kapi, 10-15kg 15 kapi, 15-20kg 20 kapi, 20-30kg 30 kapi 2x na dan.