3+1 GRATIS! Odaberi bilo koja 3 proizvoda iz naše web trgovine i mi ti darujemo jedan ekstrakt po tvojoj želji. EKSTRAKT ODABERI NA STRANICI KOŠARICE PRIJE ZAVRŠETKA NARUDŽBE.

Cordyceps Militaris povećava razinu ATP-a u mišićima

Mnogo puta dok vježbate nemate snage odraditi seriju do kraja, a razlog se krije upravo u činjenici da Vaše tijelo u datom trenutku ne može stvoriti dovoljno ATP-a da bi se moglo nositi sa zadanim potrebama. ATP ili adenozin trifosfat jest glavno stanično skladište energije. Jedna od aktivnih sastavnica Cordycepsa jest i adenozin koji je ključna komponenta ATP-a. Sam proces proizvodnje ATP-a u ljudskom tijelu je toliko vitalan da bismo doslovno umrli kad bi naše tijelo prestalo proizvoditi ATP na samo 4 sekunde.

Konzumacijom Cordycepsa izravno povećavamo razinu adenozin trifosfata u organizmu što znači više snage i energije na treningu kao preduvjet za ostvarivanje zacrtanih rezultata.

Iskoristivost kisika pojam kojeg mnogi vežu za aerobne aktivnosti poput trčanja, hodanja i plivanja, trebamo zapamtiti da je iskoristivost kisika veoma važna kategorija i za Vas koji dižete utege. Što ovo konkretno znači za Vas? Cordyceps povećava vaš VO2 max, odnosno sposobnost tijela da absorbira određeni volumen kisika u minuti iz zraka kojeg udišemo. Što više kisika pružimo tijelu povećat će se i efikasnost samog trenažnog procesa jer će mišićne stanice na raspolaganju imati dovoljno kisika da mogu normalno funkcionirati. Sve to znači duže serije, manju zadihanost, manje vrijeme odmora između serija, manje vrtoglavice i naposljetku puno bolju predispoziciju za kvalitetan mišićni prirast.

Mnogobrojnim nedavnim istraživanjima uzgojnog Cordycepsa u Indiji, SAD-u, Japanu i Kini, utvrđeno je da genetika porijeklom iz Indije i Kine imaju najveću količinu aktivnih tvari, do čak 50x više od Cordycepsa koji se može pronaći u prirodi.

Funghezi uvozi direkt iz Indije kvalitetan soj Cordyceps Militaris HB28, koji se uzgaja na podlozi od smeđe riže, i tako je pogodan i za vegane. Odlikuje se krupnim plodovima što je rijetkost i žarkom narančastom bojom koja dolazi od Beta-karotena i glavni je vanjski pokazatelj visoke količine ostalih aktivnih tvari.

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

OSTALE

OBJAVE:

Reishi (Ganoderma Lucidum)

Reishi (Ganoderma Lucidum) pripada u kategoriju najviše izučavanih jedinki u svijetu biljaka i gljiva. Pronađeno je preko 400 različitih bioaktivnih spojeva, a najvažniji su polisaharidi, ganodermična i betulična kiselina, triterpeni,

Pročitaj više >>