3+1 GRATIS! Odaberi bilo koja 3 proizvoda iz naše web trgovine i mi ti darujemo jedan ekstrakt po tvojoj želji. EKSTRAKT ODABERI NA STRANICI KOŠARICE PRIJE ZAVRŠETKA NARUDŽBE.

Hericium i depresija

Jedna od pošasti našeg doba je sve veća učestalost depresije i anksioznosti kod ljudi svih uzrasta. Ni mi u Hrvatskoj nismo izuzetak, a vjerojatno smo i gori od prosjeka. Zato je dobro imati informacije o prirodnim sredstvima za poboljšanje stanja.
U jednom japanskom kliničkom istraživanju grupa žena u menopauzi mjesec je dana u prehrani koristila sušena plodišta gljive Hericium erinaceus (lavlja griva)
Testovi su pokazali da im se, u usporedbi s kontrolnom grupom žena koje su dobijale placebo, jako smanjila depresivnost, različita strahovanja (anksioznost) su se izrazito ublažila, a njihovi su partneri sigurno bili zadovoljni i činjenicom da im se znatno smanjila sklonost prigovaranju.

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

OSTALE

OBJAVE:

Reishi (Ganoderma Lucidum)

Reishi (Ganoderma Lucidum) pripada u kategoriju najviše izučavanih jedinki u svijetu biljaka i gljiva. Pronađeno je preko 400 različitih bioaktivnih spojeva, a najvažniji su polisaharidi, ganodermična i betulična kiselina, triterpeni,

Pročitaj više >>